logonk

AQUAVITAL KEZELÉSEK

Próbáld ki a professzionális ANESI BEAUTÉ Aqua Vital szalon kezelést.
Mélyreható hidratálást igénylő arcbőrre ajánlott, köszönhetően a legújabb generációs hatóanyagnak, a 3D HYDRA APS-nek, amely visszaállítja a hidrolipid réteg nedvességtartalmát. A bőrrétegben felgyűlt méreganyagok eltávolításának fokozása érdekében adjuk hozzá, a Celldetox készítményt.
A HYDRO-DETOX kezelés új dimenziót ad bőrödnek.
A kezelés eredménye finomabb, fényesebb arcbőr és határozottan fiatalos ragyogás.
csínos női arc

Az AQUA VITAL HYDRO-NUTRITION (bőrtápláló) kezelés a 3D hidratálást bőrkondicionáló olajokkal egyesíti.
Azonnal megszünteti a szárazságot, mélyen hidratál, a felhasznált olajok - például - a sárgabarckmag olaj, csodásan tisztává varázsolják és megfiatalítják arcbőröd.
Fontos összetevői megküzdenek a szabadgyökökkel. A kezelés kisimítja a finom ráncokat, és hatékonyan küzdi le a bőrsorvadást.
A kezelés: elősegíti a sejtszintű méregtelenítési folyamatokat.

AQUA VITAL DERMO-PEEL kezelés
A bőr regenerálását kezdd Te is, a biológiai Dermo-Peel kezeléssel, azért, hogy átéld az intenzív bőrjavítás élményét, a felfrissített, ragyogó arcbőrt.
Ez egy enzimatikus, és rendkívül intenzív, hámlasztó kezelés, amely túlmutat a bőr legfelső rétegének egyszerű megsemmisítésén, mivel a peeling - hámlasztó - hatását kombinálja, az erős bőrmegújító képességével.
Az intenzív hámlasztó kezelés megfiatalítja, felfrissíti és ragyogóvá teszi bőröd.
Az alkalmazott termékben megtalálható továbbá a CELLDETOX formula is. Ez a formula az általános szépség hangsúlyozása érdekében, felerősíti a méreganyagok kiválasztását, melyek felhalmozódtak a bőr mélyebb rétegeiben.

Az eredmény látványos, azonnal érezhető, hatása akár hetekig tart.

Tájékozató jellegű ár:
3D hidratálás 12 500Ft,
3D bőrtápláló kezelés 12 500Ft,
Dermo-peel hámlasztó kezelés 9 000Ft.

Fel

NÖVÉNYI ŐSSEJT KEZELÉS

A STEM C3 EMULSION visszafordítja a kronológiai öregedést.
A PhytoCell Tec:növényi őssejtből származó ránctalanító hatóanyag védi és stimulálja a bőr őssejtjeit, valamint megelőzi a bőr öregedését. Lombik kísérletek bizonyítják, hogy az összetevő elősegíti az emberi kötőszöveti őssejtek növekedését és véd az UV sugárzástól.

A STEM C3 egy exkluzív professzionális emulsion kezelés, a Silver Beauty szépségszalonban, mely a növényi őssejt technológia alkalmazásával visszafordítja a kronológiai öregedés folyamatát és késlelteti a bőrszövet roncsolódását. Stimulálja a kollagén rostok képződését, mely termelődésért a fibroblasztok felelősek. A kezelés során a C-vitamin 3 fázisban jut a bőrbe, ezzel védelmet képez a szabadgyökök káros hatása ellen, valamint hidratálja és finoman világosítja a bőrfelszínt.
fotó STEM 3C kit

Előnyök:

A kezelés kb. másfél órát, vesz igénybe.

Tájékozató jellegű ár:
arc fiatalító, kronológiai öregedést gátló kezelés 12 500Ft.

Fel

HYALURONSAVAS BŐRFIATALÍTÁS
hideglézerrel

A hylauronsavat az emberi kötőszövet tartalmazza, nem idegen a szervezet számára. A HYALURON-NANOGEL-t biotechnológiai eljárással állítják elő.
Nem allergizál.
A Nanogel a hideglézeres kezelés hatására beépül a kötőszövetbe és így bőröd több folyadék megkötésére képes, ezáltal intenzív ránctalanító hatású.
Vitalaser gép

A hideglézer mint biológiai katalizátor, átmelegíti a szöveteket és így sejtképző és sejtregenáló hatású. Igen jelentős eredmény érhető el a szem környéki szarkalábak kezelésénél, használatával egyenletessé válik a bőrstruktúra, ránctalanító hatás érhető el.

A Vitalaser javasolt felhasználási területei:

Tapasztalatunk alapján,
5-10 kezelés szükséges egy jó, és néhány hónapon át tartó eredményhez. A sikeres és hatásos kezelés érdekében érdemes egy elő- és kísérő kezelés is beiktatni.

Tájékozató jellegű ár:
arcfiatalító lifting kezelés 22 500Ft,
arc és nyak fiatalító lifting kezelés
26 000Ft,
arc, nyak és dekoltázs fiatalító lifting kezelés
31 000Ft,
dekoltázs fiatalító lifting kezelés
26 000Ft - 31 000Ft
területtől függően.

Fel