logó


SZÉPSÉG-
SZALON

1137 BUDAPEST XIII.

Pozsonyi út 35. fszt.3. kcs. 22.
+36 30 211 13 67   www.silverbeauty.hu  
aktív icon info@silverbeauty.hu

logó arc új

NYITVATARTÁS

Kizárólag előzetes
bejelentkezéssel!
H-P.: 11:00 - 20:00-ig.

A legmodernebb mezoterápiás anyagok

Koncentrált koktélok arckezeléshez:

MESOLIFT KOKTÉL:
A koktél aktív hatóanyaga a hyaluronsav, biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát, DNA stimulálja a sejteket, Organikus Szilicium a bőr tónusát feszességét javítja. Továbbá A, B, C-vitamin tartalma revitalizálja és táplálja a bőrt.

FIRMING KOKTÉL:
Petyhüdt bőrre alkalmas. Stimulálja a bőrt, részt vesz a kollagén és elsztin szintézisben. C-vitamin tartalma antioxidáns hatásával javítja a kollagén képződést, valamint DMAE tartalmának köszönhetően növeli a bőr feszességét és puhaságát.

ANTIAGING KOKTÉL:
Aktív hatóanyaga a hyaluronsav, biztosítja a bőr hidratáltságát, Argilerine, Pentapeptid botox hatással, mely lazítja és csökkenti a mély ráncokat. DMAE és Piruvát bőrfeszesítő hatásával javítja a bőr tónusát, valamint L-Karnitin tartalma segít a sejtlégzésben, ezáltal javítja a szöveti regenerációt.

FCE KOKTÉL:
Regenerálja, újraépíti és lassítja a bőr öregedését, Everlaskin egy olyan növényi peptid liposzóma, amely regenerálja és helyreállítja a bőr szöveteit, aktivizálja a kollagén termelést. DNA nagyszerű szabadgyök fogó és jó vízfelvevő képességű, gátolja a kollagén és elsztin leépülést a bőrben. Segítségével tovább marad a bőrben a hyaluronsav. Ferulic sav mely egy hálózati antioxidáns, növeli egyéb antioxidánsok hatást.

ARMESSO AGE FACTOR KOKTÉL:
Oligopeptid tartalmának köszönhetően befolyásolja a sejtosztódát, generálja az új egészséges szövetek osztódást. Regeneráló hatással bír, megfelelő alternatíva a petyhüdt, korai öregedéssel küszködő bőrtípusokra.

ULTRA FAA KOTÉL:
bio peptid komplexeket tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek elősegítik az érett bőrök szöveti regenerációját, és késlelteti az öregedés folyamatát. Alkalmazása a finom ráncok és petyhüdt bőr kezelésben látványos eredményt hoz.

HSR KOKTÉL:
Mélyrétegi vízhiánnyal és az idő előtti öregedéssel küszködő kombinált bőrtípusokra ajánlott hatóanyag komplex. A mezoterápiás termékekben megszokott hyaluronsav kétszeresét tartalmazza vízmegkötő képessége különösen magas. Növekedési faktorokat tartalmaz melyek erős ránctalanító tulajdonságot kölcsönöz a terméknek.. Magas antioxidáns tartalma révén fénykárosodott ill. öregedő bőrök esetén javallott.
virág fotó

Az idegen szavak magyar jelentée: silver beauty = ezüst (hajú) szépséges; anti-aging kozmetika = öregedés elleni kozmetika

<<  Vissza a Mezoterápia lapravissza lapozás ikon

HTML5 CSS3 valid ikon
silverbeauty.hu