logó


SZÉPSÉG-
SZALON

1137 BUDAPEST XIII.

Pozsonyi út 35. fszt.3. kcs. 22.
+36 30 211 13 67   www.silverbeauty.hu  
aktív icon info@silverbeauty.hu

logó arc új

NYITVATARTÁS

Kizárólag előzetes
bejelentkezéssel!
H-P.: 11:00 - 20:00-ig.

HYALURONSAVAS BŐRFIATALÍTÁS

A Vitalaser terápia egy jól látható és érezhető, megfiatalító hatást nyújt!

A hideglézer mint biológiai katalizátor átmelegíti a szöveteket és így sejtképző és sejtregenáló hatású. Igen jelentős eredmény érhető el a szem környéki szarkalábak kezelésénél, használatával egyenletessé válik a bőrstruktúra, ránctalanító hatás érhető el. A hideglézer garantáltan fájdalom és komplikációmentes, mert kizárja az égési rizikófaktort, hiszen a kezelés alatt a közvetlen bőrfelmelegedés maximum 1 Celsius fok.

Hyaluron brand         HIDEGLÉZER  -     Vitalaser

Fiatalodjon 10 évet!

A Silver Beauty szalonban végzett lézerkezelés közben a felhasznált Hyaluron-Lifting gél betölti az apró repedéseket, így a ráncok mélysége látványosan csökken! Ránctalanító hatásként – vízzel telt párnácskák – optikailag is kerekítik az arcfeleket. Eltűnnek a szárazsági ráncocskák, javulnak a mélyebb barázdák. A lézerkezelés után a kozmetikai hatóanyagok, amelyek szükségesek a bőrszerkezet fiatalon való megtartásához, gyorsabban beépülnek a bőrbe és így intezívebben fejtik ki hatásukat.

Hyaluron-Lifting gél csomag A hylauronsavat az emberi kötőszövet tartalmazza, nem idegen a szervezet számára. A HYALURON-NANOGEL természetes, nem állati eredetű Hyaluronsavból biotechnológiai eljárással állítják elő. Nem allergizál.

A Nanogel a hideglézeres kezelés hatására beépül a kötőszövetbe és így a bőr több folyadék megkötésére képes, ezáltal intenzív ránctalanító hatású.


A kezelések eredménye - a szem gombokra kattintással - megtekinthető a lentebbi képeken.kezelés elött szemkörnyék kezelés elött

szemkörül gombszemkörül ×
arcon gombarcon
nyakon gombnyakon

kezelés után szemkörnyék hyaluronos kezelés után


Ha valakinél többször ismétlik ezt az eljárást, mindig egyre jobb állapotból indítják a kezelést, és a kezelt területen a ráncok nem mélyülnek tovább.A Vitalaser javasolt felhasználási területei:

  • Aknés és egyéb hegek feltöltése,
  • Bőrstimuláló és ránctalanító kezeléseknél,
  • Seborreás bőrökre,
  • Értágulatok kezelésére alkalomszerűen,
  • Sérülések, különösen égési sérülések,
  • Pikkelysömör és az ekcéma kezelésében.

A kezelés menete:


  1. A bőrfelület zsírtalanítása,
  2. A kezelt felület előkezelése a lézerfej használatával (2perc),
  3. Az előmelegített 0,5 ml Hyarulon-Nanogel bemasszírozása,
  4. Lézerkezelés (3 perc)Nagyon jó eredmények érhetők el a ránckezelésben az arcon, a nyakon és a dekoltázsnál. Egyes esetekben hihetetlen javulás érhető el mély ráncok kezelésénél is. A tapasztalatunk alapján, 5-10 kezelés szükséges egy jó, és néhány hónapon át tartó eredményhez. A sikeres és hatásos kezelés érdekében érdemes egy elő- és kísérő kezelés is beiktatni.

Figyelj! ikon Ellenjavallatok Vitalaser kezelésnél:

terhesség, szívritmus szabályozó vagy belső defibrillátor készülék, fényérzékenyítő gyógyszerek szedése 4 héten belül, Isotretinoin (Accutane) és egyéb A-vitamin származék szedése 12-18 hónapon belül, akut lázas állapot, rosszindulatú bőrdaganat 5 éven belül a kezelendő területen, lézeres dermabrázió 3 hónapon belül.

A kezelés napján a napozás, szolárium, infraszauna nem ajánlott!

Tájékozató jellegű ár:

arcfiatalító lifting kezelés 22 500Ft,
arc és nyak fiatalító lifting kezelés 26 000Ft,
arc, nyak és dekoltázs fiatalító lifting kezelés 31 000Ft,
dekoltázs fiatalító lifting kezelés 26 000Ft - 31 000Ft területtől függően.

Csomag ajánlatunk >>

Az idegen szavak magyar jelentée: silver beauty = ezüst (hajú) szépséges; anti-aging kozmetika = öregedés elleni kozmetika

<< Növényi őssejt kezelésvissza lapozás ikon tovább lapozás ikonDekoltázs kezelés >>

HTML5 CSS3 valid ikon
silverbeauty.hu