logó


SZÉPSÉG-
SZALON

1137 BUDAPEST XIII.

Pozsonyi út 35. fszt.3. kcs. 22.
+36 30 211 13 67   www.silverbeauty.hu  
aktív icon info@silverbeauty.hu

logó arc új

NYITVATARTÁS

Kizárólag előzetes
bejelentkezéssel!
H-P.: 11:00 - 20:00-ig.

AQUA VITAL KEZELÉSEK

csínos női arc

Új korszak a 3D hidratálásban

Próbálja ki a professzionális Aqua Vital szalon kezelését.
Az ANESI BEAUTÉ laboratórium az Aqua Vital-lal új korszakot teremt az ultra-intenzív hidratálásban.

Ez az egyedül álló bőrápoló termékcsalád a mélyreható hidratálást igénylő arcbőrre ajánlott, köszönhetően a legújabb generációs hatóanyagnak, a 3D HYDRA APS-nek, amely visszaállítja a hidrolipid réteg nedvességtartalmát. A bőrrétegben felgyűlt méreganyagok eltávolításának fokozása érdekében adjuk hozzá, a Celldetox készítményt.

Mélyreható hidratálás érdekében kényeztesse magát a HYDRO-DETOX kezeléssel mely új dimenziót ad bőrének a 3D hidratálással.

A kezelés eredménye finomabb, fényesebb arcbőr és határozottan fiatalos ragyogás.AQUA VITAL HYDRO-NUTRITION (bőrtápláló) kezelés

Professzionális szalon kezelés, amely a 3D hidratálást bőrkondicionáló olajokkal egyesíti, fokozza a bőr hidratáltsági szintjét.
Azonnal megszünteti a szárazságot, mélyen hidratál, a felhasznált olajok - például - a sárgabarckmag olaj, csodásan tisztává varázsolják és megfiatalítják arcbőrét.
Fontos összetevői megküzdenek a szabadgyökökkel. A kezelés kisimítja a finom ráncokat, és hatékonyan küzdi le a bőrsorvadást.

A kezelés: elősegíti a sejtszintű méregtelenítési folyamatokat, táplálja, kisimítja, ragyogóvá teszi bőrét.

ANESI tégely


AQUA VITAL DERMO-PEEL kezelés

A bőr regenerálását kezdje Ön is, a biológiai Dermo-Peel kezeléssel, azért, hogy átélje az intenzív bőrjavítás élményét, a felfrissített, ragyogó arcbőrt.
Ez egy professzionális, enzimatikus, és rendkívül intenzív, hámlasztó kezelés, amely túlmutat a bőr legfelső rétegének egyszerű megsemmisítésén, mivel a peeling - hámlasztó - hatását kombinálja, az erős bőrmegújító képességével.
Az intenzív hámlasztó kezelés megfiatalítja, felfrissíti és ragyogóvá teszi a bőrt.
Az alkalmazott termékben megtalálható továbbá a CELLDETOX formula is. Ez a formula az általános szépség hangsúlyozása érdekében, felerősíti a méreganyagok kiválasztását, melyek felhalmozódtak a bőr mélyebb rétegeiben.

Az eredmény látványos, azonnal érezhető, hatása akár hetekig tart.

Tájékozató jellegű ár:

3D hidratálás 12 500Ft,
3D bőrtápláló kezelés 12 500Ft,
Dermo-peel hámlasztó kezelés 9 000Ft.

Csomag ajánlatunk >>

Az idegen szavak magyar jelentée: silver beauty = ezüst (hajú) szépséges; anti-aging kozmetika = öregedés elleni kozmetika

<< Mezopen kezelésvissza lapozás ikon tovább lapozás ikonNövényi össejt kezelés >>

HTML5 CSS3 valid ikon
silverbeauty.hu